25-08-08

Aix-en-Provence

 

Een heel kort bezoek aan Aix-en-Provence. We willen overnachten in Hotel Mozart, maar er is geen plaats meer in de (mini-) garage. De receptioniste stelt voor om onze auto schuin te parkeren tussen twee rijen op een halve parkeerplaats.  Ja, tarara en dan 's morgens langs elke flank een bumperafdruk. Neen, dank u.

We willen wegrijden, maar de oprit is zo smal dat keren onmogelijk is. We moeten achteruit uitrijden op een steile en smalle oprit. God save the mirrors.

Al bij al een beetje te snobistisch voor een tweesterrenhotel.

Volgende hotel ligt op de Boulevard du Roi René, Hotel Concorde. Een vlotte man aan de receptie, heel vriendelijk en welbespraakt. Er is plaats, ook in de garage.

Verdammt, weer zo'n smalle en steile inrit. We parkeren en gaan naar de kamer. 

Een beetje een stoffig hotel, lijkt op oma's huis. Zelfs de geur van oma's huis waart hier rond. Ik vind het er niet proper. In de kamer valt het gordijn eraf als ik het raam probeer te sluiten.

Voor de rest alles in orde. Het is ten slotte maar een tweesterrenhotel.

decoration

Beetje rondgereden in Aix-en-Provence. Wat een smalle straatjes, zeg! Hier en daar een autospiegel die bungelt aan een geparkeerde wagen.

Nog net le Roi René gezien,...Ik heb meer tijd nodig om deze stad te verkennen, maar helaas moeten we alweer door.

 

 

18:40 Gepost door Elfyroth in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: reizen, frankrijk, aix-en-provence, roi rene |  Facebook |

Commentaren

Heb je die grote straat met warme fonteinen bezocht? Echt mooi =D Toen ik er was, was er juist een markt

Gepost door: Jolien | 25-08-08

De commentaren zijn gesloten.