08-01-09

Zichtrekening met ongevallenverzekering

confused
Laatst bekeek ik de afrekening van mijn zichtrekening. Jaarlijkse kosten bij KBC voor een Compact zichtrekening zijn 22 EUR.

Nu stond daar ineens een bedrag van 3.75 EUR voor een "verzekering". Heb ik gevraagd waarvoor die verzekering staat en hebben ze geantwoord dat het gewoon een "ongevallenverzekeringetje" is. Ik vond dit best wel vreemd, want 1) Ongevallen met een zichtrekening?? en 2) ik heb dat nooit aangevraagd.

Ik heb dan ook gevraagd om een correctie en het bedrag werd prompt teruggestort.

Wat een bijzonder vreemde situatie is me dit. Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken. Klacht neerleggen heeft niet veel zin meer, want ik heb mijn geld al terug, maar ik denk dat KBC Compact klanten toch eens best hun afrekening nalezen.

In het verleden is het een bedrijf ook al gelukt om geld van mijn rekening te halen zonder dat ik hen daar toestemming voor had gegeven. Werd daarbij van het KBC-kastje naar de bedrijfskast gestuurd. Uiteindelijk gaf KBC toe dat ze net dat dossier waarin mijn schriftelijke toestemming in zou gezeten hebben, dus niet meer terug kunnen vinden. 

Ik heb toen heel Vlaanderen afgeschreven naar hulp van ombudsman tot Test-Aankoop tot enz. Resultaat: niks (wel mijn geld terug).

Tja, ...

21:56 Gepost door Elfyroth in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kbc, bank, zichtrekening, administratie, foutje |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.