25-02-09

Hair Salon Anna Jones

hair-salon-monrovia4lg


Het gebeurt niet vaak dat ik reclame maak voor een winkel of zaak, maar bij deze: thumbs up voor kapster Anna Jones. Al jaren proberen ik mijn haren juist gebalayaged te krijgen en de ene keer is het gewoon fluogeel en de andere keer is het te donker en eindelijk eens iemand die iets doet zoals het moet. Lichtbruine mechen, dankuwel.

Alles heeft zijn prijs natuurlijk. Zat al over de 80 EUR voor ballayage, verzorging en brushing, maar alla.

De vrouw nam er haar tijd voor. Andere kappers zijn vaak erg gehaast en werken heel snel. Ik denk dat we er zo'n drie uur hebben gezeten, waarvan een deel koffieklatsj. Goeie koffie met mignonetten.

Wat een fijne dame ook. Nee, heb geen spijt dat ik er geweest ben noch dat ik zoveel betaald heb en ik kan ze echtig en techtig aanraden.

Ze blijkt ook juwelen te maken. Het salon in Antwerpen op de Mechelsesteenweg 2 (niet op de foto hier, maar sfeer is wel gelijkaardig) is heel mooi ingericht met een rustgevend groen en houttonen. Je voelt je er snel op het gemak.

Wie er geweest is mag gerust reageren. Ben heel benieuwd naar andere gebruikservaringen...En nu hou ik mijn mond of men gaat denken dat ik hiervoor betaald wordt. 

---------------------------------------------------------------------------------------------

10 mei 2009

 

Ik heb gisteren de commentaar gekregen dat ik rossig haar heb.

Met alle respect voor roodharigen, maar ik vind dit geen compliment. Ik dacht dat ik (nog) lichtbruine mechen had...HuilenHuilenHuilen

Ik moet er wel bij zeggen dat Anna wel gezegd heeft dat als het over een paar maanden rood uitslaat ik langs mag komen om het gratis weer te laten neutraliseren.

 

 


 

17:53 Gepost door Elfyroth in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) | Tags: beauty, anna jones, haarverzorging |  Facebook |

Commentaren

Ik heb een vraagje. Kun je er ook gewoon thee drinken? Ik dacht samen met iemand te gaan na een dagje shoppen maar ze heeft net haar haar laten doen, dus is het nogal onnodig voor haar om ook een kappersbeurt te krijgen.

Gepost door: sandy | 08-04-09

Haha, ik weet het niet. Als jij gaat voor een haarbeurt zal ze vast aan jouw vriend(in) ook wel iets aanbieden. Ik had toch de indruk dat het een heel attente dame was.

Gepost door: Elfyroth | 08-04-09

ze kan het Gisteren was ik in de stad, parkeerde bij parking nationale bank aan winkel "Ilse de Meulemeester", wou even de laatste solden proeven. En kwam langs een winkel die een prachtig wit met goud parasol had buiten staan. Waar de lichtjes van stras in speelden. Daar er ook mooie muziek "radio cruise FM" speelde, was ik direct in de vakantiesfeer. De nogal coole dame van de zaak moest lachen, omdat ze direct begreep hoe ik me voelde : "soulmates". Ze was zeer gecharmeerd, zelfs voor ik nog maar de kans kreeg om me bekend te maken, stond ik bij het mooie kapsalon "AnnaJONES" Anne zelf was op dat moment niet bezig, maar ik had wel het aangenaam gevoel dat ze me aan het coifferen was. Dus maakte ik een afspraak. Mijn lange bruine lokken moesten in model worden gelegd. Voor mijn kappersdaad had ik al het gevoel dat het dik in orde ging komen. Die coole dame (anna jones), die al jaren lang bekend staat voor haar verfijnde brushing-technieken en die mij wel degelijk heeft bewezen hoe het met de schaar moet is een aanrader. De prijs viel ook enorm mee. Voor deze "haar verwennerij" "en nononsens talk, maar ontspannende chit-chat, het bedrag, wat het meer dan waard was, 49 euro. Voor de kenners betekent dit : shampoo, coup en brushing all in. De service was done with soul and I like it. Go fot it!!!

Gepost door: soul | 22-07-09

- Ja, die brushing is echt surrealistisch! Ben ermee gaan slapen en volgende morgen, krak hetzelfde.

Gepost door: Elfyroth | 23-07-09

We hadden lovende kritiek gelezen in de modebladen over Anna Jones aan de Mechelse Steenweg in Antwerpen. Op een stralende zaterdagmiddag stapten we het kapsalon binnen. Een grote, mooie zaak,stijlvol ingericht. Er zat 1 klant. We vroegen allebei een coupe met veel volume. Die dame heeft 1 minuutje mijn haar gewassen, zonder te vragen of het gewone of verzorgende shampoo mocht zijn. Knippen ging al even vlug. Bij alle 2 was het een regelrechte ramp, ons haar is helemaal misknipt, volume zit er helemaal niet meer in. Beschaamd stonden we terug op straat, we voelden ons ellendig met ons dure kapsel. Zonde van het geld : 90€, wassen, knippen en brushen voor 2 personen. Als we thuis kwamen, werd er gevraagd of ik juist uit mijn bed kwam. Het kapsel van mijn dochter werd volledig afgekeurd. Heeft die dame wel een kappersopleiding genoten? Eén goede raad : als je je kapsel professioneel wil laten aanpakken, ga dan zeker niet naar Anna Jones.

Gepost door: Marieke Vermeulen | 24-08-09

Oei, dat is minder.

Gepost door: Elfyroth | 28-08-09

90 euro voor 2 kapsels vind ik spotgoedkoop.
Zelf ben ik al klant van het begin dat haar salon opende.
Nog nooit is mijn haar fout geknipt. Ze getuigt van professionaltiteit en weet welke shampoo nodig is voor ieder haartype. Ze heeft enkel aangepaste shampoo die dus niet extra wordt aangerekend.
Dus mensen de echte goede raad, als je je kapsel professioneel wil laten aanpakken, er is maar één adres :
Anna Jones, Mechelse steenweg 2, Antwerpen

Gepost door: soul | 23-09-10

De commentaren zijn gesloten.