28-04-09

GLISS KUR Asia Straight - Eindoordeel

Hier volgt een evaluatie van het product dat ik enkele dagen geleden aankondigde in de zwarte tekst onderaan:

Als je haar op een strohoed begint te lijken, wordt het misschien tijd om eerlijk te zijn tegenover jezelf. Het werkt niet. Sterker nog: het werkt averechts.

Zoals ik aanvankelijk al vaststelde is mijn haar hier platter van gaan liggen. Geen steil haar, weliswaar en dat rijmt. Het vervelende is dat het product wasbeurt na wasbeurt vocht aan mijn haar lijkt te onttrekken. In het begin lijkt alles nog wel mee te vallen, maar de volgende dag, is horreur. Na 4 wasbeurten moet ik het experiment staken.

Helaas voor Schwarzkopf blijken al die slechte reviews op het net voor deze lijn dus wel waar, in mijn geval althans.

3/10 

 decoration

ENKELE DAGEN GELEDEN:

Dit is hem dan: de nieuwste lijn van Gliss Kur, op zijn beurt weer een lijn van Schwarzkopf.

Ik heb de shampoo, de conditioner en het serum (niet op afbeelding) gekocht.

Van Asia Straight zou je 24h lang, steil haar krijgen zonder het te moeten föhnen. Nu heb ik de producten zelf nog maar drie keer gebruikt, maar ik kan nu al zeggen dat als je geen steil haar hebt, je het hiermee ook niet zal krijgen. Of toch niet op de manier zoals je dat met föhnen krijgt.

Ik merk wel dat mijn haar platter is gaan liggen en er minder frizz is. Nu heb ik zelf droog haar, maar mensen die vet of normaal haar hebben gaan hiervan gegarandeerd vettig haar krijgen. 

Ik zou het nog een tijdje moeten gebruiken om er een volledig oordeel over te kunnen geven. De meeste reviews die ik er tot dusver over las waren slecht. Ik denk dat dit komt omdat mensen echt verwachten dat hun haar er geföhnd uit zal zien of zo. Tja, wie gelooft er nu ook zoiets en anderzijds: het is ook fout van Gliss Kur om het te beloven als het niet haalbaar is. Als zelfs Redken en Kérastase het niet kunnen met hun haut gamme...

Dus ja, mijn verwachtingen zijn redelijk haalbaar met dit product denk ik: zachter haar, minder frizz.

Binnenkort meer.

De commentaren zijn gesloten.