29-04-09

Diorskin Forever Compact Foundation Powder (Beige rose)

4/10

Ik heb deze aankoop gedaan omwille van een onverwachte hormonale aanval op mijn kaaklijn. Eén en al acné. Omdat ik meestal geen foundation op doe, was ik niet zo goed genoeg gewapend tegen deze onvoorziene aanslag. Daarom heb ik mij gebaseerd op enkele reviews op het net om uiteindelijk tot dit product te komen.

Hij zou perfect dekken, perfect matifiëren een zijdezachte glans afgeven en nog veel meer. Ik heb hem al een aantal keren gebruikt en dit is mijn ervaring: hij dekt inderdaad heel goed. Al wordt hij wel donkerder naarmate je meer te dekken hebt (ook bij beige rosé), wat niet zo interessant is t.o.v. je hals die dan plots weer heel wit afsteekt (ben nogal aan de lichte kant).

Dat je het niet zou voelen op je gezicht als een masker, vind ik ook maar zo en zo als stelling. Als ik in de spiegel kijk, zie ik het er wel op liggen, hoe meer je opdoet, hoe lelijker het effect. Enkele uren later glim ik als een biljartbal. Hop, moet er weer een laag op, hoe meer lagen hoe intenser de kleur. De kleur (beige rosé) op zich is niet realistisch en het beste effect dat dit product heeft, is op mijn neus. Hij maakt mijn neus zo zacht en glad dat hij wel van porselein lijkt. Je krijgt er een classy fluwelen hoesje bij, het doosje is op zich al een collector's item, maar goed, daarvoor koop ik dit niet.

Al bij al niet tevreden hierover.

16:39 Gepost door Elfyroth in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dior, beauty, make-up |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.