29-04-09

Helena Rubinstein: Lash Queen Waterproof (Rich black)

9/10

De naam schrikt misschien wat af, het is een van de grote merken in cosmeticaland, maar je krijgt er ook wat voor terug.

Het is trouwens een heel mooi goudkleurig staaltje mascara dat je opent en sluit met een klik en dat is goed, want anders blijft ie misschien open en droogt ie uit.

Hij is redelijk droog van textuur. De eerste keer dat je hem gebruikt lijkt het of er niets in zit, maar als je eenmaal twee lagen aanbrengt en in de spiegel kijkt, is het tegendeel gauw bewezen. In feite vind ik zelfs dat hij te veel mascara aanbrengt. Ik wil ook eens een keer een meer neutralere look, maar dat is hiermee heel moeilijk.


Hoe gebruik je'm nou? Ik vind het wel moeilijk. In de winkel vertelde de verkoopster dat hij twee kanten heeft: een ronde (voor het aanbrengen) en een platte (voor het scheiden van de wimpers). Je moet je mascarastokje echt al in het licht houden en wat ronddraaien om dat verschil te zien.

Voor de rest veel volume, alleen het scheiden van de wimpers kan iets beter en erm waterproof? Rust maar op je beide oren. Ik heb hem langs alle kanten uitgedaagd: douchen, sauna, in je ogen wrijven, huilen, slapen...Hij gaat niet uitlopen!

4/07/08

Ik heb net mijn derde gekocht hiervan. Wat ik ook doe, ik blijf terugkeren tot Lash Queen. Dit is by far de BESTE MASCARA TER WERELD! Beetje duur, maar alaa...Deze zomer krijg je ook nog eens een verwenpakket, met gratis oogcrème en oogontschminker ook van HR.

De commentaren zijn gesloten.