29-04-09

MAC Powder Brush n° 150

6/10

Mijn huidige poederkwast begon steeds meer aan te voelen als schuurpapier en dus ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe. Het was oorspronkelijk niet de bedoeling om een professionele kwast te kopen, maar toen dacht ik: Zou dat echt zo anders zijn?

Als je zo'n MAC-winkel binnengaat en er wordt een product op je huid gedemonstreerd, dan is dat altijd met van die o-zo-zachte kwasten. Dus ja, ik heb de grote poederkwast gekocht voor zo'n 46 EUR b
ij de MAC-specialist.
Grootste minpunt is dat er voortdurend haren loskomen bij het aanbrengen. In het begin dacht ik, gaat wel over, maar niet dus. Ruiltermijn was dan ook al overschreden toen ik er genoeg van had. Pluspunt is dat hij werkelijk heeeeeeeeeeel zacht is. Echter weegt dit niet op tegen het grote minpunt, temeer o.w.v. het dure kostenplaatje. Ik zou dit product niet opnieuw kopen. Meer nog, ik zou überhaupt geen kwasten meer bij MAC halen. Je gezicht poederen en er dan uitkomen vol met haren over je gezicht is echt so niet professioneel. Foei, Estée Lauder.

Bijna 1 jaar later:

Jaaa, hij leeft nog! Gaandeweg vertoonde de borstel minder haaruitval. Je moet hem welk elke week wassen om hem zacht te houden en ook gewoon voor de hygiëne natuurlijk.


 

16:48 Gepost door Elfyroth in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: mijn beauty case, beauty, estee lauder, make-up, m a c |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.