11-07-09

Ednet Surface Cleaner

6/10

decoration

 

"U kunt doekje voor doekje makkelijk uit de doseerdoos pakken"

Eeeerrrp. FOUT. Doekje scheurt na elke eenheid af zodat je telkens (!) doos moet openen om de volgende los te trekken en die door het doseergaatje te duwen zodat je daarna de doos kan sluiten en het alsnog afscheuren. Redelijk nutteloze omweg lijkt me en weinig luxueus voor om en rond 5 euro. 

Is wel goed voor GSM's en Palm's en afstandbedieningen, maar pas toch op met PC en vooral schermen.  

NIET GEBRUIKEN OP JE APPLE SCHERM. Hoewel het dus om surface cleaning gaat, staat er bij gebruiksaanwijzing op dat het ook voor monitors gebruikt kan worden, maar ook dat het niet geschikt is voor tft. Hoe maak je nu uit of je een tft-scherm hebt of niet. Mijn idee was: gebruik een Ednetdoekje en kijk wat er gebeurt. Vreselijke, plakkerige strepen die ik er met veel moeite pas af kreeg! Daar mogen ze toch beter voor waarschuwen, hoor.

Don't try this at home dus, maar met mijn scherm is het inmiddels beter gesteld. Ik ga op zoek naar een beter alternatief daarvoor en ook voor de rest, want elke keer het doosje opendoen om een doekje los te peuteren lijkt me niets. 

09:05 Gepost door Elfyroth in Web | Permalink | Commentaren (0) | Tags: ednet, ednet surface cleaner, computer, onderhoud |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.