20-07-09

Experiment positieve en negatieve energie

decoration

Ik voer momenteel een experiment uit naar de kracht van negatieve en positieve boodschappen. Ik werd geïnspireerd door onderzoekster Dr. Masaru Emoto en door een vriendelijke Oost-Europeaan op Youtube die dit onderzoek voor mij uitvoerde.

 

De opstelling is als volgt:

1 kom gekookte rijst verdeeld over 2 identieke vershouddoosjes. Op het ene doosje staan positieve woorden, op het andere negatieve. Bewaring gebeurt op dezelfde plaats onder dezelfde omstandigheden, de doosjes staan namelijk naast elkaar. 

De doelstelling is: vergelijking van de staat van de rijst met de aard van de boodschap.

Hypothese: Positieve boodschap zal positieve werking op rijst hebben, negatieve boodschap zal rijst negatief beïnvloeden.

 

Na 1 week:

Ik heb vooral de eerste paar dagen regelmatig gecheckt steeds erop lettend dat ik niet onderaan het doosje keek. Daar staat namelijk de boodschap en dat zou mijn objectiviteit kunnen beïnvloeden. 

Mijn eerste bevindingen zijn dat zich in beide doosjes vocht begint te vormen. Er zijn nog geen drastische verschillen qua verkleuring. Wel valt het op dat het positieve doosje zoeter geurt dan het negatieve. Meer nog, het negatieve doosje stinkt zelfs een beetje. Dit stelde ik vast na de fysische waarneming waarna ik naar de onderkant van de doosjes keek ter identificatie.

Wordt vervolgd...

De commentaren zijn gesloten.