07-08-09

Afslankpanty Lytess
Te mooi om waar te zijn? Eigenlijk wel. De bedoeling was dat ik na een decadente zomervakantie weer eens zou gaan werken aan mijn billen. Het aanbod afslankbroeken is groot...en duur. Bovendien zit zo'n afslankbroek te dik onder je gewone broek, dus leek dit een heel subtiel alternatief. 

Ik moet zeggen, de eerste keer dat je hem draagt, voelt hij heel strak aan en bij inspanningen ga je zeker transpireren. De panty werkt dus tot op zekere hoogte vochtafdrijvend, bij een inspanning. De panty oogt ook heel mooi en natuurlijk. Je ziet geen verschil met een gewone panty. 

Je kan de panty wassen in de wasmachine (in een netje) of met de hand en hij gaat gemiddeld 2 weken mee. Dat heb je goed gelezen, 2 weken, zo lang heb ik de panty nu al. Ik heb hem al enkele keren gewassen en vele keren gedragen en hij staat inmiddels vol met ladders en gaten.

Er zijn dus duidelijk nog enkele dingen waar de conceptbedenkers aan moeten werken. 

Ik ben helemaal niet tevreden over deze panty van € 13,99 die gemiddeld twee weken meegaat, want op twee weken verlies je geen centimeters. Het is dus niet geschikt voor je langetermijn afslankplannen.

Mijn advies luidt: niet kopen, want na een indrukwekkende eerste indruk, sta je algauw voor een grote teleurstelling en daarnaast ben je ook gemiddeld 14 EUR armer.

Geen cijfer voor dit product, dat spreekt voor zich.

09:54 Gepost door Elfyroth in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: beauty, afslanken |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.