14-10-09

Vrouw in brand gestoken in Antwerpen

decoration
In de Antwerpse wijk Dam hebben de hulpdiensten zaterdagnamiddag een jonge Marokkaanse vrouw dood in haar woning aangetroffen. Het 18-jarige meisje was erg verbrand. Een autopsie zal moeten uitwijzen of ze aan haar brandwonden is bezweken. De politie is een moordonderzoek gestart, schrijft De Morgen.

"Het gaat om een verdacht overlijden", zegt Sven Lommaert van de Antwerpse politie. Noch hij, noch het parket wil details kwijt over de zaak. "In dit stadium van het onderzoek kunnen we nog niet uitweiden over de doodsoorzaak of de omstandigheden waarbij het meisje om het leven is gekomen", verklaart parketwoordvoerster Dominique Reyniers.

Buurtbewoners spreken over een duiveluitdrijving, maar volgens Reyniers zijn daar nog geen aanwijzingen voor. (belga/adv)

--

Er zijn nog geen feiten bekend, maar hier alvast mijn analyse.

Scenario 0

Meisje is eindelijk 18. Ouders hebben huwelijkspartner klaar, maar het meisje wil liever alleen gaan wonen.

Scenario 1

Seks voor het huwelijk gehad, per ongeluk zwanger en toch nog met de desbetreffende partner willen verdergaan. Mogelijks autochtone partner. Familieleden eerste verdachten.

 

Scenario 2

Meisje ging uit met Marokkaanse drugsdealer en besloot om een punt te zetten achter hun relatie om een of andere reden. Drugsdealer die het meisje nu als een goedkope slet ziet, neemt wraak.

 

Scenario 3


Meisje ging uit met Marokkaanse jongen en heeft hem bedrogen. Marokkaanse jongen, die het meisje nu als een goedkope slet ziet, neemt wraak.

 

Scenario 4

Meisje had plannen om het Centraal Station op te blazen. Familie ruikt onraad en op het ogenblik dat ze haar hardhandig willen uithoren, steekt het meisje zichzelf in brand om niet te hoeven verraden wie haar opdrachtgevers zijn.

Scenarios verzinnen is zo leuk. Het toont ook aan dat je op basis van weinig gegevens nog zoveel kanten uit kan. Daarom misschien best wachten op het echte verhaal...

 

 

 

 

 

16:37 Gepost door Elfyroth in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: antwerpen, dam, moord |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.