19-12-09

Farouk Systems Sunglitz Ash Blonde Shampoo

Sunglitz Ash Blonde Shampoo __ John Beerens Haarstudio Tilburg5/10

 

Ik heb dit product aangekocht voor 13-15 EUR (weet niet meer exact).

Het is een asshampoo die de rode tinten (na een kleuring) in je haar meent tegen te gaan.

Wat betreft het verwijderen van rode gloed in het haar: Onbeslist bof bof...Als het echt ros is uitgeslagen, kan je je geld beter investeren in een kleurspoeling.

De gebruiksvriendelijkheid laat een beetje te wensen over, want door de glibberige samenstelling slibt er veel shampoo weg. Het doet een beetje denken aan uitwasbare kinderverf. Eigenlijk smeert een ei nog veel beter.

De shampoo schuimt ook niet gemakkelijk, je hebt er veel van nodig.

De paarse kleur is dan weer wel cool. Het uitdrogen van mijn haar niet.

Globaal oordeel: veel geld, voor weinig effect. ik heb uiteindelijk toch voor een kleurspoeling moeten kiezen omdat het niet echt verbeterde.

Nu zit ik wel met de shampoo. Dit is wat ik ermee ga doen: bij elke volgende (ont)kleurbeurt gebruik ik dit de eerste twee weken als standaardshampoo om dan terug over te gaan op mijn gewone shampoo (als ik mijn shampoos al gewoon kan noemen).

----

(Enige tijd later)

Ik heb recentelijk een kleurspoeling gehad om mijn rode gloed tegen te gaan, maar die heeft op een helft niet goed getrokken. In dat deel zaten nog wat rode stukken.

Heb dan maar mijn Farouk uit de kast gehaald en kijk - voor dit soort kleine problemen is hij dan weer wel goed, want het rood is nu weg.

 

 

 

 

De commentaren zijn gesloten.