24-03-10

Een non thuis en een hoer buiten

Dames, deze is voor jullie. Ben het beu om altijd maar die trieste verhalen te horen. Valkuil n°1: alles opgeven voor de grote liefde van je leven. Doe het niet. Geef mannen geen vrij spel. Ofwel zoek je een gulden middenweg ofwel moet hij ermee leren leven. Anders riskeer je een saaie non aan de haard te worden (wat ook sexy kan zijn, in een eenmalige SM fantasie of zo).     

 


           decoration

 

 

 

 

 

TIPS:


- Had je hobby's voor je hem leerde kennen. Mooi, ga er gewoon mee verder. Agendas zijn er immers om samengesmolten te worden.

- Hou je gewicht onder controle. Het is te cliché dat vrouwen 10 kilo verdikken omdat ze "van tstraat zijn".

- Lichaamsverzorging en make-up light moeten er zijn (en blijven).

- Parfum.

- Koop regelmatig iets leuks.

- Ook lingerie.

- Verander regelmatig van kapsel.

- Interesseer je oprecht voor seks. Dat kan door de pil zwaar verstoord worden. Overweeg eventueel om de pil te laten vallen.

- Kinderen zijn niet het einde. Bepaal zelf wat je aankan om nog genoeg tijd voor jezelf te hebben. Vrouwen zijn het aan niemand verplicht hun leven op te geven om een kleuterklas te beginnen. Doe dit dus alleen maar als je dat zelf uit de grond van je hart wil.

- ...

En vooral: eis van je vriend/man minstens evenveel moeite. Hoe je dat doet? Enkel indien het van toepassing is en hij het nog steeds niet door heeft:

- Zeg hem dat zijn haar deplorabel is. Als hij dat niet verstaat, dan koop je hem een woordenboek, leert hij nog iets.

- Dat het niet sexy is om 24/24 naar zweet te ruiken. Vraag hem om in het woordenboek deodorant op te zoeken.

- Dat zijn buikje zijn alcoholconsumptie al aardig begint te vertegenwoordigen.

- Dat Tarzan misschien wel iets heeft in gescheurde kledij, maar dat dat niet voor alle mannen opgaat.

- Enz.

Ik zou het ook liever anders zien en ik heb het lang ontkend onder het mom van moderne tijden en gelijke rechten, maar feit is dat er van mannen nog steeds meer getolereerd wordt dan van vrouwen en vrouwen zijn ook vaak het slachtoffer van zwakke verdedigingen à la

"zìj wil geen seks meer" (dus het is haar schuld), 

"vroeger was ze veel slanker" (jij ook),

"vroeger kleedde ze zich beter" (jij nog steeds niet),

"vroeger had ze meer persoonlijkheid" (die ben je nu verloren door onderdeel van het huismeubilair te worden). 

Als mannen fouten begaan zijn het ook maar mannen, terwijl vrouwen afhankelijk van de situatie al snel stempels krijgen als sletten, saaie huismoeder, enz.

Bon, zijn maar een paar opmerkingen. Als je ze ter harte neemt en er buiten toch een "hoer" aan te pas komt, moet je zelf je analyse opmaken. Daar kom ik niet tussen, maar dan heb je wel je best gedaan en is er ook geen excuus.

Beschouw je relatie echter nooit als vanzelfsprekend, mannen niet en vrouwen niet,  en dan moet het zo ver ook niet komen.

De commentaren zijn gesloten.