09-04-10

Tiger Woods

decoration

Het verhaal is inmiddels al bekend. Schande alom. Zo'n brave jongen, wie had dat verwacht? De hypocrisie druipt er internationaal af. Iedereen is zooo geshockeerd en waarom? Ooh, dirty little boy Onschuldig

Maar als we de statistieken mogen geloven dan is vreemdgaan in een huwelijk redelijk goed ingeburgerd. Dus waarom dit nu een top story is mag mij een raadsel wezen. Niet dat ik het goedkeur.

Eigenlijk zou dit het moment moeten geweest zijn waarop alle vreemdgangers wereldwijd opstonden om de man gerust te stellen, ook zij zijn er geweest. Dat zien we dus niet. We zien praktisch alleen maar zeer teleurgestelde en geshockeerde reacties.

Ik hou er niet van. Ook al die drastische maatregelen van sponsors. Die man is een golfer (wat heeft zijn seksleven daar nu mee te maken) en zelfs de beste managers bij eender welk sportmerk hebben al eens een steek laten vallen. Waar kunnen we dat verhaal eens lezen? Nergens, omdat het juiste moment nog niet is aangebroken. Meer is dit niet. Ik denk dat elk publiek figuur wel met iets gechanteerd kan worden.

Dus mijn interpretatie van dit verhaal is:

1) Hij heeft het toegegeven dus het is dan vast wel waar.

2) Hij heeft een of meerdere vijanden die hier een of ander voordeel uit halen, want komaan: welke nieuwswaarde heeft dit verhaal ook? Als we heel Hollywood binnenstebuiten zouden keren, dan zou de goorste orgie nog niets zijn in vergelijking. Dan heb ik nog liever dat ze niet reageren in plaats van al dat (schijn)heilig gedoe.

Maar goed, who am I.

19:13 Gepost door Elfyroth in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sport, hypocrisie, tiger woods, vreemdgaan, seks, golf, media |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.