25-11-10

7 december International Bankrun

istockphoto_9661402-woman-using-atm.jpgIk doe mee, Cantona. Ik weet alleen nog niet hoeveel ik zal afhalen.

En neen, het gesus in de media dat het toch niets zal uithalen heeft op mij geen invloed. Ik ga toch. De banken moesten ook niet twee keer nadenken toen ze allerlei acrobatentoeren uithaalden met mijn en uw geld.

Goes around comes around. De overheid voelt er misschien niets voor om banken te straffen of toch minstens een extra belasting op te leggen. Neen, men paste onmiddellijk supervoordelige leningen toe aan wel 1% interest exclusief voor banken om hen te "helpen" herstellen terwijl burgers allerlei besparingsmaatregelen werden/worden opgelegd. Dat is de wereld op zijn kop. Dat is niet eerlijk.

 

Update: voor de mensen die via selfbanking willen afhalen, hou rekening met je plafond, 500 EUR dacht ik. Dus als je echt grote sommen wil afhalen dan is het via loket of anders een paar dagen vroeger beginnen met selfbanking.

Commentaren

ik heb niet zo met censuur dus laat ik deze verdoken reclame er nog even op staan. Het is ook goed als lezers verschillende bronnen naast elkaar kunnen leggen om een kritisch mening te vormen.

Zo vind ik dat je erbij had mogen zeggen dat Goldonomic gewoon bankiers zijn en dan begrijpen de lezers ook meteen wat je bedoelt met "spaarcenten veilig stellen".

In de artikels vielen me volgende uitspraken op:

- op een amateuristisch in elkaar geflanste website
- communistische tintje aan de oproep
- Net zoals mensen hun nieuwjaarsgeloften soms al snel vergeten, is het waarschijnlijk dat velen zich ook hun gelofte niet meer zullen herinneren naarmate de weken voorbijgaan.
-...

Bankiers hebben natuurlijk ook recht op een subjectieve mening, ook al deel ik ze niet. En ja, Amerikanen schieten ook met communisme op alles wat hen niet aanstaat, daarom is het nog geen communisme...maar goed, dat is een andere discussie.

Gepost door: Elfyroth | 26-11-10

Ter informatie, gisteren publiceerden we een update van ons artikel over de Bank Run op 7 december.

We bespreken er de groei en evolutie van de facebookgroepen rond de oproep, de persaandacht in de mainstream media, de reacties van de bankwereld, andere aanleidingen voor toekomstige omwentelingen, de mogelijke gevolgen en ten slotte hebben we het ook over de vraag wat te doen om je spaarcenten veilig te stellen.

Dit is het artikel:
http://www.goldonomic.be/index.php?option=com_content&view=article&id=219

Vriendelijke groeten,

Tuur Demeester

Gepost door: Tuur Demeester | 26-11-10

Beste webmaster,

Dank voor het posten van onze commentaar. Graag wijs ik er op dat wij géén bankiers zijn. Ons vermogensadvies is integendeel volledig onafhankelijk van financiële instellingen. Wij raden onze lezers en abonnees net _af_ om hun middelen door een bank te laten beheren.

Vriendelijke groeten,

Tuur

Gepost door: Tuur Demeester | 30-11-10

De commentaren zijn gesloten.